Fremtidens ledelse og lederskab

“You can´t use an old map to see a new land” Gary Hamel. Ledelsestænker

 ”Hvilket ledelseskort styrer du efter - og har du husket at opdatere din LedelsesGPS?

helle rosdahl lund,#ledelse,#fremtidens ledelse,#lederskab,#5generationer

Foredrag, workshop og sparring

Jeg hjælper ledere og virksomheder med at få indsigt i, hvad fremtiden bringer af  udfordringer til ledelse og til den enkelte leders lederskab.

Jeg har gennem årene researchet , hvad det er for udfordringer, vi står over for. Jeg har taget initiativet til erhvervstænketanken Fremtidens Arbejdsplads er her allerede – fremtidens bedste ledelsespraksis. Her har jeg facilitetert Tænketanken og udarbejdet en baggrundsrapport om Fremtidens Arbejdsplads og fremtidens bedste ledelsespraksis.

Det arbejde danner baggrunden for mit foredrag og rådgivning om fremtidens ledelse og lederskab. Arbejdet med at ”lede” efter fremtidens næste bedste ledelsespraksis stopper ikke. Udviklingen stopper ikke. Det er nu, vi skal agere for at sætte os i førersædet.

 

 

6 tendenser du ikke må overse

Der er især 6 vigtige tendenser, du ikke må overse. Det er:

  • Globalisering 2.0
  • Vores fler-generationsarbejdsstyrke. Vi er nu 5 generationer på arbejdsmarkedet
  • Kampen om talenterne
  • Work Life Balance 2.0 - ønsket til et lykkeligt liv bliver mere mangfoldigt og individualiseret end tidligere
  • IT - informations-og kommunikationsteknologi
  • Bæredygtighed - fra corporate niveau til individ- niveau. 

De 6 tendenser vil ændre arbejdsstile, arbejdsprocesser, organisering, måden vi tænker talenter på, og det vil påvirke din organisation og stille krav om en ny måde at tænke ledelse og samarbejde på.

I foredraget/Workshoppen fremtidens ledelse får i et vigtigt indblik i tendenserne og hvordan det kan påvirke jeres virksomhed/afdeling.

 

Jørn Lundsgaard, Direktør, Atea – Kompetencecenteret. I KompetenceCenteret fokuserer vi på udvikling af menneskers kompetencer, og i særdeleshed af teknologiske kompetencer. Begreberne ”balance og fleksibilitet” er særdeles interessante, og spiller en nøglerolle for både udvikling af mennesker, virksomheder og samfund. Det som virkelig er spændende for os er, hvordan balance påvirker udvikling og hvordan udvikling påvirker balance.  Derfor deltager jeg i Helle Rosdahl Lunds Tænketank om fremtidens ledelse.

Foredrag - workshop Fremtidens ledelse