worklifebalance,balance arbejdsliv og familieliv,karriere og familie,fleksible arbejdsliv,selvledelse

Lad os inspirerer jer og give jer viden og værktøjer

Mange jagter det perfekte liv. Forandringerne er konstant over os og flere bliver stressede. Vi er mere og mere "on", og har svært at sætte grænser, og samtidig er der meget at lave på arbejde.

Alle - børnefamilier, seniorer,unge mennesker  har deres drømme til deres arbejdsliv og privatliv.

Ledere, skal både holde deres egen balance, og lede deres medarbejds balance. Ledelse af balancen er en vigtig - og svær - ledelsesdisciplin.

Vi holder kurser, foredrag og uddannelsesforløb, der er skædersyet til de behov, I har på arbejdspladsen: 

  • Ledermøde
  • Ledelsesakademier
  • Afdelingsmøder

Vi skrædersyr foredrag og workshops til lige netop jeres behov. Kontakt os på: 40147360

rune sørensen,headhunter,worklifebalance,balance i ledelse, lederudvikling,fremtidens ledelse workshop,foredrag,livsnavigation,lifebalance,familiebalance analyser og reseach, det gode arbejdsliv,familieliv

Karriere og familie – både og. Foredrag eller workshop

Måske har du hørt, at du skal vælge mellem karriere eller familie? Men stop – lad være med at svare på det spørgsmål. Præmissen for spørgsmålet er heldigvis forkert.

 

Du skal ikke organisere verden i modsætninger, selv om at det er noget vi mennesker er gode til.  Er du A- eller B menneske?  Satser du på balance eller karriere? Du kan sikkert selv tænke på mange af de traditionelle modsætninger, vi ofte møder både på arbejde eller derhjemme.

Der skal fokuseres meget mere på både- og situationer. Og netop balance mellem arbejde/karriere og familieliv er en af de klassiske modpoler.

”Karriere og familie – både og” er et anderledes foredrag, der tager udgangspunkt i det personlige valg til karriere, familie og balance, men også sætter det i sammenhæng til de tendenser vi ser i karrierevalg, og i fremtidens vindervirksomheders indgang til talentmanagement.  Tip, værktøjer og dialog.

”Den 15. august 2013 holdt Helle Rosdahl Lund et indlæg på CAs barselsnetværk med overskriften ”Karriere og familie – både og”. Meget inspirerende og givende for deltagerne, som efterfølgende besluttede at arbejde videre med ”Balancehjulet – Arbejdsbog til livsbalance”. Helle er god til at give konkrete eksempler og deler gerne ud af sine egne erfaringer til inspiration for andre.” Jeanette Sand Stibius, karriererådgiver, CA

 

Vil du selv igang med Balancehjulet - få det her hos SAXO - kun 48,75

Tryghed under forandring -den gode balance mellem arbejdsliv og privatliv, foredrag

 

Kom godt i gang med jeres forandringsprojekter.

Der er forandringer alle vegne, små som store. Hver gang vi sætter en forandring i gang, sætter vi også en vis usikkerhed i gang i organisationen.  Og det koster på bundlinjen.

Men det behøves det ikke at gøre. Du kan komme godt i gang og dermed også igennem forandringsprojekter ved at skave ”Tryghed under forandringen”.

Med foredraget Tryghed under forandring – den gode balance mellem arbejdsliv og privatliv” sætter Helle Rosdahl Lund fokus forandringens menneskelige ansigt, herunder hvad forandring betyder for den enkelte, håndteringen af den og, hvordan den enkelte – leder, som medarbejder selv kan påvirke den gode forandring således, at der netop er tryghed i forandringen, så man kan nå sine mål.

Foredraget kan vinkles på forskellige måder afhængig af hvilken målgruppe og sammenhæng, det skal indgå i.

Leder i balance – nå dine mål

 

”Leder i balance – nå dine mål” har fokus på dig som leder. Foredraget fokuserer på hvordan du når meget mere, er mere tilfreds og får en smittende livsglæde. Hvordan du bliver en rollemodel for dine omgivelser og hvordan du opnår balance, både hjemme og på arbejde. 

Foredraget kommer bl.a. ind på:

- Få en bevidsthed om betydning af balance 
- Hvordan kan du få og fastholde din egen worklife balance? 
- Hvordan kan du se, om dine medarbejder har problemer med balancen? 
- Og hvad kan du gøre? 
- Hvor går grænsen mellem din lederopgave og den enkelte medarbejders egne handlingsmuligheder?

Du får mulighed for at sætte fokus på dig selv som leder, din egen balance og prioriteringer. Du vil få viden og indsigt i, hvordan du kan nå dine mål for et helt liv, samt indsigt og viden om, hvordan du kan være med til at nå din afdelings resultater med fokus på worklife balance.
 
Om Helle Rosdahl Lund ”Kompetente, åbne og ærlige - hun har erhvervserfaring og bruger ikke kun teori. Partner Ole C. Nielsen Bdo Scanrevision, Kursus Leder i balance.