Workshops, foredrag og gå hjem-møder

grænseløse arbejdsliv, familieliv,ledelse i balance, morgendagens leder,kulturanalyse,effektivitet

Foredrag og workshops

Workshops skræddersys til at passe JERES situation og  behov.  Eksempel på emner:

 • Klædt på til livet - det gode arbejds- og familieliv
 • Karriere og familie - både og. 
 • Digital arbejds- og livsstil - sådan stiller det nye krav til lederen
 • Leder i balance - nå dine mål uden at tabe balance
 • Fremtidens ledelse og lederskab. Bliv inspireret her
 • Kvinder i ledelse og diversitet
 • Fra stress til balance

Download vores brochurer her

Karriere og familie – både og. Foredrag

 

Måske har du hørt, at du skal vælge mellem karriere eller familie? Men stop – lad være med at svare på det spørgsmål. Præmissen for spørgsmålet er heldigvis forkert.

Du skal ikke organisere verden i modsætninger, selv om at det er noget vi mennesker er gode til.  Er du A- eller B menneske?  Satser du på balance eller karriere? Du kan sikkert selv tænke på mange af de traditionelle modsætninger, vi ofte møder både på arbejde eller derhjemme.

Der skal fokuseres meget mere på både- og situationer. Og netop balance mellem arbejde/karriere og familieliv er en af de klassiske modpoler.

”Karriere og familie – både og” er et anderledes foredrag, der tager udgangspunkt i det personlige valg til karriere, familie og balance, men også sætter det i sammenhæng til de tendenser vi ser i karrierevalg, og i fremtidens vindervirksomheders indgang til talentmanagement.  Tip, værktøjer og dialog.

”Den 15. august 2013 holdt Helle Rosdahl Lund et indlæg på CAs barselsnetværk med overskriften ”Karriere og familie – både og”. Meget inspirerende og givende for deltagerne, som efterfølgende besluttede at arbejde videre med ”Balancehjulet – Arbejdsbog til livsbalance”. Helle er god til at give konkrete eksempler og deler gerne ud af sine egne erfaringer til inspiration for andre.” Jeanette Sand Stibius, karriererådgiver, CA

 

Sådan øger du effektivt hver generations styrke på arbejdspladsen

Med fokus på ledelse af fleregenerations arbejdsstyrken til succes

Workshoppen giver deltagerne en bedre forståelse og indsigt i ledelse af en flere-generationsarbejdsstyrke med det formål at styrke samarbejdet, kommunikationen og skabe bedre resultater.

Den brændende platform

Vi har 4 helt forskellige generationer på arbejdspladserne – med forskellige prioriteter, arbejds- og livsstil, foretrukne kommunikationsform og ikke mindst forskelige forventninger til ledelse og jobdrømmen

Vi har en omvendt generationspyramide – er din organisation til dette?  Alle områder påvirkes:

 • Salg
 • Kundeservice
 • Tiltrække og fastholde talenter, der er færre mennesker i de yngre generationer end i 68`generationen
 • Markedsføring
 • Produktudvikling
 • Og meget mere

Workshoppen skræddersyes til jeres ledergruppe samt ud fra følgende key-points:

 • Generationernes ABC
 • Få indsigt i hvordan drivkræfterne i generationsforandringerne påvirker jeres organisation, strategi og forretning
 • Forstå hvad der motivere hver generation til at high performe
 • Lær hvordan hver generations lederstil og forventninger er præget af samtiden, og hvad det konkret betyder for dig/jeres resultater
 • Lær hvordan du kan genkende mønstre som påvirker attitude og forventningerne til samarbejdet på arbejdspladsen
 • Få tips til at kommunikere effektivt med hver generation
 • Få værktøj til at minimere konflikter mellem generationerne

 

Work-life balance 2.0 – Fremtidens ledelsesfilosofi

 

Work-Life Balance er kommet for at blive - men på en ny måde, der modsvarer det 21. århundredes udfordringer. Work-Life Balance 2.0 er derfor ikke blot en opdatering af det gamle styresystem for balance. Tværtimod er Work-Life Balance 2.0 en helt ny ledelsesfilosofi, der tager udgangspunkt i den store omstillingsproces vi er i gang med. Netop ved at sætte fokus på de ændringer, vi ser i Work + Life + Balance, kan du vinde i konkurrencen.

Det kræver lederskab – både på det personlige plan og det faglige plan.

Helle Rosdahl Lund vil give et indblik i, hvorfor Work-life balance 2.0 er en ny ledelsesfilosofi, hvad det du især skal være opmærksom på for at være morgens dagens leder eller medarbejder.

Vær klar til dialog og debat.

Reference:

Kære Helle,

Mange tak for dit besøg her i Rotary København-Langelinie d. 16/9/14, og dit foredrag om Work-life balance som resultatstyring. Her i klubben har mange af medlemmerne medarbejderansvar, og jeg noterede fra den store spørgelyst, og efterfølgende feed-back, at dit indlæg ramte plet på udfordringerne omkring balancen mellem arbejdsliv og familieliv. Vi blev inspireret af dine mulige løsninger, og jeg vil ikke blive overrasket hvis din bog, Work-Life Balance 2.0 finder vej til nogle af medlemmernes natbord!

Niels Chr. Petersen, Præsident København Langelinie Rotary Klub

Medforfatter til bogen:

"Work-life Balance 2.0", Helle Rosdahl Lund og Kim Reich, Gyldendal Business, marts 2013, ISBN 978-87-02-12023-3. 

HUSK at downloade DIT gratis  kapitel  af bogen: Udfordringer ingen leder må overse her

helle rosdahl lund,familielivsbalance,worklifebalance,ledelse,talentmanagement,balanceret ledelse

Tryghed under forandring - den gode balance mellem arbejdsliv og privatliv, foredrag

 

Kom godt i gang med jeres forandringsprojekter.

Der er forandringer alle vegne, små som store. Hver gang vi sætter en forandring i gang, sætter vi også en vis usikkerhed i gang i organisationen.  Og det koster på bundlinjen.

Men det behøves det ikke at gøre. Du kan komme godt i gang og dermed også igennem forandringsprojekter ved at skave ”Tryghed under forandringen”.

Med foredraget Tryghed under forandring – den gode balance mellem arbejdsliv og privatliv” sætter Helle Rosdahl Lund fokus forandringens menneskelige ansigt, herunder hvad forandring betyder for den enkelte, håndteringen af den og, hvordan den enkelte – leder, som medarbejder selv kan påvirke den gode forandring således, at der netop er tryghed i forandringen, så man kan nå sine mål.

Foredraget kan vinkles på forskellige måder afhængig af hvilken målgruppe og sammenhæng, det skal indgå i.

Reference - Kvinder i ledelse - strategisk og forretningen

Jeg har i flere tilfælde brugt Helles store erfaring på området diversitet og har i mit netværk af administrerende direktører haft stor gavn af den viden og den dialog, som Helle har skabt blandt os – vi er altid gået fra mødet med nye perspektiver og muligheder. Helle åbner vores øjne for det uprøvede og på hvor mange gode ressourcer vi har omkring os, hvis vi forstår hvad som driver os mennesker.

Kvinder i ledelsen giver stor mening og helt specielt efter en tur omkring Helles gode vurdering og efterfølgende anbefalinger til, hvordan og på hvor mange områder, at de kvindelige kolleger kan gøre en forskel. Vi mænd overser helt potentialerne.

Peter Eriksen Jensen, Adm. Direktør, marts 2014                                

karriere og arbejdsliv, din næste karriere i balance,worklifebalance,helle rosdahl lund

Leder i balance – nå dine mål

 

”Leder i balance – nå dine mål” har fokus på dig som leder. Foredraget fokuserer på hvordan du når meget mere, er mere tilfreds og får en smittende livsglæde. Hvordan du bliver en rollemodel for dine omgivelser og hvordan du opnår balance, både hjemme og på arbejde. 


Foredraget kommer bl.a. ind på:

- Få en bevidsthed om betydning af balance 
- Hvordan kan du få og fastholde din egen worklife balance? 
- Hvordan kan du se, om dine medarbejder har problemer med balancen? 
- Og hvad kan du gøre? 
- Hvor går grænsen mellem din lederopgave og den enkelte medarbejders egne handlingsmuligheder?

Du får mulighed for at sætte fokus på dig selv som leder, din egen balance og prioriteringer. Du vil få viden og indsigt i, hvordan du kan nå dine mål for et helt liv, samt indsigt og viden om, hvordan du kan være med til at nå din afdelings resultater med fokus på worklife balance.
 
Om Helle Rosdahl Lund ”Kompetente, åbne og ærlige - hun har erhvervserfaring og bruger ikke kun teori. Partner Ole C. Nielsen Bdo Scanrevision, Kursus Leder i balance.

"Engagerede og motiverede medarbejdere kan have vanskeligt ved at opretholde en langsigtet balance mellem arbejdet og de andre vigtige forhold i tilværelsen. Et af de kommende fokusområder for ALK-Abelló bliver derfor samspillet mellem arbejdsliv og familieliv, og derfor er det oplagt, at vi deltager i arbejder omkring CBAF's Worklife balance uge".  

Maryann Barrett, VP-HR, ALK-Abelló A/S