”Lær at leve i nuet med mindfulness”

Til dette gå-hjem-møde får du en introduktion til teorien bag mindfulness og et indblik i, hvordan du kan integrere mindfulness principperne i din hverdag. Du får også indsigt i de grundlæggende meditationer i mindfulness, som du kan bruge med det samme i din hverdag.


Et gå-hjem-møde der inspirerer til at integrere mindfulness i hverdagen og giver hands-on redskaber til en mindfull værktøjskasse.

 

”Det har været en meget positiv oplevelse at have Mika Heilmann inde for at holde et gå-hjem møde for de ansatte i Ældre Sagen omkring emnet ”lær at leve i nuet med Mindfulness” . Det der kendetegner Mika er hendes gode formidlingsevne, hvilket gør at hun er i stand til at kommunikere til flere forskellige medarbejdergrupper på samme tid. Alle deltagere har fået hands-on redskaber med til en mindfull værktøjskasse og bliver af flere af deltagerne efterfølgende brugt i hverdagen.  Jeg kan på anbefale Mika Heilmann ,CBAF som underviser”

Personalechef Susanne Reiben

Underviser: Mika Heilmann

BOOK et gå hjem møde - eller hør mere - send os en mail og vi ringer dig op

 

 

 

”Mindfulness i hverdagen” - internt kursus

På denne kursusdag, får du en introduktion til mindfulness principperne, indblik i hjerneforskningen bag mindfulness samt en grundig introduktion til hvordan du skaber en praksis der giver ro, fokus og klarhed i din hverdag.

Kurset veksler mellem oplæg og learning by doing.

Udbytte:

- Indblik i teorien bag mindfulness

- Hvordan du i din dagligdag kan få udbytte af mindfulness principperne
- NOAK modellen
- Hvordan og hvorfor åndedrættet er vigtigt
- Kropsscanning
- Meditationer
- Hands-on viden, så du bliver i stand til at skabe din egen praksis

Underviser: Mika Heilmann

BOOK et gå hjem møde - eller hør mere - send os en mail og vi ringer dig op