Indre work life balance

En god indre balance forbedrer samarbejde og produktiviteten.

Ledelse af den indre balance er en af de helt store ledelsesudfordringer. Det er ofte en overset motivation faktor. Det kan have ”katastrofal” betydning for hele organisationens performance, opfyldelse af strategi og bundlinje, hvis man overser dette.

Den indre Work-life balance handler om alle de følelser, opfattelser og fortolkninger, hver enkelt medarbejder har på dagens oplevelser. Det, der bliver sagt og det, der ikke bliver sagt. Det man gør, og det man ikke gør.

 

”Medarbejdernes indre work life balance skal have topledelsens 1 prioritet sammen med udviklingen af en ”Killerstrategy” McKinsey Quarterly, 2012” 

Få Helles bog WORK LIFE BALANCE 2.0 - og lær mere om balanceret ledelse

"Jeg kan anbefale at læse Work Life Balance 2.0. Det er en tankevækkende, informativ og veldokumenteret bog, som giver et glimrende indblik i emnets kompleksitet og muligheder. Hvordan vejen til øget konkurrencekraft og profit fremadrettet bliver afhængig af vores evne til at understøtte det enkelte individs krav og behov for balance i livet". Lars Hartung Honorè, Direktør

”Jeg er vild med, at du har turde lave sammenfatninger for hvert afsnit, som gør det frivilligt, om man vil læse hele kapitlet eller om man bare vil læse hovedtrækkene. Det er et godt eksempel på BALANCE – tænkning. Jeg er vild med at kontekst og indhold passer sammen – så godt gået! ”Alice Louise Meulengracht, HR Chef

Gør som andre - FÅ FAT I BOGEN her hos SAXO

helle rosdahl lund,arbejdslivbalancen, familielivsbalancen,kvinder i ledelse, kvinder i bestyrelser

Book et foredrag - eller work shop: Work life balance 2.0 - som resultatstyring

Work-Life Balance er kommet for at blive - men på en ny måde, der modsvarer det 21. århundredes udfordringer. Work-Life Balance 2.0 er derfor ikke blot en opdatering af det gamle styresystem for balance. Tværtimod er Work-Life Balance 2.0 en helt ny ledelsesfilosofi, der tager udgangspunkt i den store omstillingsproces vi er i gang med. Netop ved at sætte fokus på de ændringer, vi ser i Work + Life + Balance, kan du vinde i konkurrencen.

Det kræver lederskab – både på det personlige plan og det faglige plan.

Helle Rosdahl Lund vil give et indblik i, hvorfor Work-life balance 2.0 er en ny ledelsesfilosofi, hvad det du især skal være opmærksom på for at være morgens dagens leder eller medarbejder.

Vær klar til dialog og debat.

Reference:

Kære Helle,

Mange tak for dit besøg her i Rotary København-Langelinie d. 16/9/14, og dit foredrag om Work-life balance som resultatstyring. Her i klubben har mange af medlemmerne medarbejderansvar, og jeg noterede fra den store spørgelyst, og efterfølgende feed-back, at dit indlæg ramte plet på udfordringerne omkring balancen mellem arbejdsliv og familieliv. Vi blev inspireret af dine mulige løsninger, og jeg vil ikke blive overrasket hvis din bog, Work-Life Balance 2.0 finder vej til nogle af medlemmernes natbord!

Niels Chr. Petersen, Præsident København Langelinie Rotary Klub