helle rosdahl lund,cbaf,ledelse,foredragsholder, work life balance,steen hildebrandt.balanceret ledelse, ledelse i balance,bæredygtig ledelse

Daglig ledelse: Helle Rosdahl Lund

 

Helle er direktør, foredragsholder og debattør.

I 2004 tog hun initiativ til etablering af en Tænketank: Balance mellem Arbejdsliv og Familieliv. Hun var formand for Tænketanken, der bestod af erhvervschefer og børnerådets formand. Tænketanken kom i januar 2005 med en rapport.

 

Helle Rosdahl Lund har arbejdet med mange forskellige funktioner i en virksomhed. Dette har givet hende et holistisk billede af en virksomheds drift og virke. Helle Rosdahl Lund har erfaring i at arbejde i komplekse ejer og samarbejdskulturer, hvor samspillet med strategiske partnerskaber, datter – og søsterselskaber var ”it must” for resultatorienteret forretningsudvikling og drift. Helle Rosdahl Lund har arbejdet med kritiske forretningsområder, ledelses og organisationsudvikling.

Helle Rosdahl Lund har også en erfaring inden for undervisning, afholdelse af strategi- og ledelsesseminarer samt kurser. Helle Rosdahl Lund har stor international erfaring med sit arbejde og engagement i lande som Tjekkiet, Ungarn og Polen Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Holland, Thailand, Australien, Østrig med flere. Hun har her arbejdet med kulturforskelle i ledelse, strategisk ledelse og som bestyrelsesformand i datterselskaber.

Helle holder workshops, seminar og foredrag.

I 2006 modtog Helle Rosdahl Lund Årets Alumne pris fra Handelshøjskolen i Århus for sitinitiativtil en national fokus uge for Work life balance for Vækst. Prisen blev uddelt ved ASB’s årsfest 2006 hvor tre alumner blev hyldet – henholdsvis ildsjælen, formidleren og den nysgerrige leder.Ildsjælen Helle Rosdahl Lund fik følgende ord med prisen:

Ildsjælen Helle Rosdahl Lund
Uddannet cand. merc. i udenrigshandel 1987

Helle Rosdahl Lund har 15 års ledelseserfaring med etablering og drift af datterselskaber i udlandet, projektledelse, igangsætning og implementering af aktiviteter, nytænkning og holistisk ledelse, forretningsudvikling, HRM, netværksorganisation samt udvikling og etablering af forretningsgange.

Hun har løbende haft kontakt til ASB via samarbejde med bl.a. Steen Hildebrandt og Anders Drejer og mødes stadig med gamle venner i Udenrigshandelsklubben. Steen Hildebrandt og Anders Drejer betegner hende således:

”En sand ildsjæl! En meget engageret iværksætter med blik for både de store linjer og de små detaljer, en stor netværker og et holistisk tænkende menneske. Kort sagt – Helle besidder alle de egenskaber, som en moderne kvindelige leder bør besidde i dag”.

Helle Rosdahl Lund blev valgt som årets alumne,fordi hun er en sand ildsjæl. Hun brænder for ledelse, virksomheder, individet, familien – og for balancen mellem alle disse elementer.

Advisory Board - Balancekompasset og certificering

Her møder du:

Alice Meulengracht. HR chef.

Alice har arbejdet med ledelse i gennem mange år som topchef i blandt andet C20 virksomheder. Du kan se mere om Alice Meulengracht her 

John Damm Scheuer, Lektor, Virksomhedsøkonomi, RUC. John er snart aktuel med bogen ” ”The Balanced Company”, som udkommer på Govers forlag. Bogen er skrevet sammen med flere andre forskere på  RUC.  Du kan se mere om John Damm Scheuer her

Henrik Lind Husum. HH-Gruppen   

Jesper Nyholm. CEO. 7peaks.dk

 

 

 

 

 

Mika Heilmann

Mika Heilmann, Integrative coach professonal, JFK University, Certificeret stress vejleder
Mika Heilmann arbejder som coach, underviser og foredragsholder med fokus på at skabe balance mellem arbejds- og familieliv.

Se vores kursus: fra stress til mindfulness her

har du brug for en coach - se mere om Mika her

 

Jane Borre

Jane Borre kommer til at arbejde med certificering i forbindelse med familievenlighed.

 

Kim Reich, redaktør Nyhedsmagasinet Balance

Kim er redaktør på Nyhedsmagasinet Balance.  

Kim har skrevet bogen: Work life balance 2.0 Gyldendal Business, sammen med Helle Rosdahl Lund. Du kan se mere om vores bog her

 

 

 

Cecilia

Cecilia er vores studentermedhjælper. Hun hjælper med lidt af hvert,  herunder nyhedsbreve og administrative opgaver.