I have a child - I work - EU project on Work Life Balance in Poland

Partner: I have a child – I work,. Poland, 2011- 2012

Udvikling

Udvikling af benchmark model for Work-Life Balance målrettet SMS. Udarbejdet af Helle Rosdahl Lund

Ekspert:

Konceptbog: Sådan udarbejdes en konkurrence: Bedste til Work Life Balance

Kriterier, bedømmelse, flow fra call to participate til selve vurderingen

Guidelines til ledere.

EuroBalance - EU projekt -2010-2011

Projektejere: Vifin

Foredrag: Work Life Balance inspirations foredrag for danske virksomheder

Workshop: Work Life Balance: Work life balance policies, Dilemmas, and the Danish model for kindergarten

Balancepunktet - Vakuum 2004- 2006

EU projekt under programet: Reducing gender gaps and desegregation, 2004-2006

Samarbejde: Erhvervscenter Nordjylland, Idetjek, CBAF

Projekt: Lean i Balance.

Balanceprofil af medarbejdere

Uddannelse af SHE-repræsentanter i omstillingsprocessen ved indførelse af LEAN. Fokus på balance i forandringsprocessen

Lederseminar: Work Life Balance

Referencer

 

”Leder i balance”,  Et kursus, der gav lidt at tænke over”. Anne Marie Vestergaard, Partner i BDO Scanrevision

 

Jeg har deltaget i Round Table/Leadership Circles 2009/10, og det har været en super oplevelse, som jeg begrunder med tre forhold: Holdet, oplæggene og faciliteringen.

Jeg har mødt og deltaget i et lille, og ret hurtigt tæt netværk med nogle fantastiske mennesker, som har været motivere(n)de, åbne og kloge. Jeg har lært en masse af dem både menneskeligt, fagligt og ledelsesmæssigt. De små trick og de dybe holdninger. Det hele har været der. Og hele tiden med det udgangspunkt, at det er dejligt at give.

Oplæggene til møderne med eksterne kapaciteter har været vidunderligt. Har er der kommet boller på suppen, nye krydderier på bøffen og overraskende retter på tallerken. Det er skønt at opleve mennesker, der brænder for det de laver, og når de så oven i købet deler det generøst med mig (og hele netværket selvfølgelig;), så jeg både får ny viden og ahaoplevelser, kan det ikke gøres bedre.

Netværket er blevet forbilledligt faciliteret af Helle, som har været velforberedt og inspirerende, skubbende og balance-opretholdende på imponerende vis. Uden de små 'skøre' indfald', den sikre fornemmelse for at bringe anden viden i form af f.eks. ukendte artikler i spil og uden den glade og positive stemning, som Helle skaber, så ville netværket have været helt anderledes. Helle sætter både kulør på og forankrer med stor kompetence, så både oplæg, drøftelser og baggrundsmaterialer giver mening og gør hinanden endnu bedre.

Jeg kan kraftigt anbefale at ledere med lyst til ny læring, et åbent sind for det ukendte og lyst til en god debat kaster sig ind til det runde bord, så snart lejlighed byder sig.

Jan Fanøe, Punctum Management

 

“Jeg har med stor fornøjelse deltaget i Leadership circles arrangeret af Helle Rosdahl Lund fra Center for Balance mellem arbejdsliv og familieliv. Det har været et dejligt frirum at være sammen med ledere fra meget forskellige virksomheder og med gode og aktuelle diskussionsoplæg  om fremtidens bedste ledelsespraksis. Jeg vil savne mit frirum, når hverdagens udfordringer presser sig på. Uddannelsesleder Hannah Arlien- Søborg, COK, Center for Offentlig Kompetenceudvikling”, 2009-2011

 

Tak for et godt, sjovt spændende oplæg omkring balance mellem arbejdsliv og familieliv. Jeg ved, at alle var glade for dit oplæg.  Karin Bredgaard, Driftschef. Københavns Kommune, november, 2011