mindfulness,meditation, ro, indre balance,mika heilmann

Stilletid med Mika Heilmann. 4 dejlige meditationer - lige til downloade

Stilletid med Mika Heilmann er 4 meditationer, skrevet og indtalt af Mika Heilmann. Du kan lytte til meditationerne dagligt og opleve indre ro og fred. Der er en kropsscanning, en åndedrætsmeditation, tanke meditation samt en taknemmelighedsmeditation. Vælg den meditation du synes giver den bedste effekt og lyt til den dagligt i mindst to uger. Skift så eventuelt til en ny meditation. 
God fornøjelse!

 • Kropsscanning 18 min
 • Åndedrætsmeditation 8:35 min
 • Tanke meditation 7:00 min
 • Taknemmelighedsmeditation 6:00 min

Leveres som MP3. Du modtager dem til download via dit personlige link.

Pris for alle 4 meditationer: Kun kr. 150. 

Du kan bestille her eller købe via Paypal og få Stilletid med Mika Heilman med det samme.

Husk at ved elektroniske vare fraskriver du dig fortrydelsesret.

 

Ja, tak - Jeg vil gerne have Stilletid

Giv din karriere og din balance et vitamintilskud med din egen Coach

Et individuelt coaching forløb tager afsæt i et mål du sætter dig eller et område du ønsker afklaring indenfor. Det kan også være et reelt stress coaching forløb, hvor fokus vil ligge på hvordan du skaber et arbejds(liv) i balance.


Som din coach, er det min fornemmeste opgave at støtte dig i at komme i mål med det du ønsker. Du skal regne med, at vi taler sammen én gang om ugen den første periode, for at skabe momentum og sikre en reel positiv forandring. Yderligere vil der være opgaver du vil få som ”hjemmearbejde” mellem vores samtaler. Dette for at sikre dig, at du får det optimale ud af vores tid sammen.

Når man vælger en coach til et individuelt forløb, er det vigtigt at det føles rigtigt og der kan blive skabt et tillidsrum. Derfor anbefaler jeg, at du tager en enkelt samtale med mig, for at afgøre om jeg skal være den person der skal støtte og inspirere dig i gennem dit næste kapitel i livet.

Måske føler man sig aldrig helt klar, til at indgå et coaching forløb, men du kan være sikker på, det vil skabe positive forandringer i dit arbejds(liv). Så tøv ikke med at kontakte mig, for at få en snak om hvad et coaching forløb kunne give dig. Dette gøres typisk over telefonen.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Typiske grunde til at starte et coaching forløb:

 • At skabe en bedre balance mellem job og fritid
 • At skabe indre ro og overblik
 • Klarhed over arbejdsopgaver og prioriteter
 • Ønsket om større selvværd og selvtillid
 • Afklaring omkring job/karriere
 • Afklaring omkring kommunikation/konflikter
 • Ønsket om personlig udvikling

Udtalelse:
"Jeg kan varmt anbefale et coaching forløb med Mika. Hun har en sjælden evne til at være tilstede og accepterende. Hendes tillidsvækkende engagement gjorde det muligt for mig at få et overblik over mit arbejdsliv, hvorfra jeg traf en række dybe afgørende valg. Dette medvirkede til en personlig afklaring og ikke mindst et øget fokus på min forretning, som tredoblede sin indtjening på bare fire måneder. Mika mestrer sit stof. Flere gange i forløbet mindede hun mig om at stole på processen. Når jeg ser tilbage, kan jeg se at hun ledte mig i mål trin for trin. Tusinde tak, Mika, du er en perle." Henrik Wils, selvstændig


Priser:

 • Intro samtale: 650 kr
 • 1 session: 1.500 kr
 • 10 sessioner: 12.500 kr - Tilbud indtil 1.marts: 7.500 + moms

Priserne tillægges moms.

Kontakt Mika og få en dialog om netop dine ønsker her

Om Mika Heilmann.

Mika Heilmann, Integrative coach professonal, JFK University, Certificeret stress vejleder
Mika Heilmann arbejder som coach, underviser og foredragsholder med fokus på at skabe balance mellem arbejds- og familieliv.