Udvikling forudsætter, at nogen tør tage de første skridt - siden 2005 har vi sat dagsordenen for work life balance

Håndbog i balance, worklifebalance, balance i ledelse

Balancehjulet - din e-guide til bedre livsbalance

Balancehjulet – E-arbejdsbog til livsbalance er DIN arbejdsbog til at finde balancen – eller tage temperaturen på din egen trivsel – og sætte fokus på, hvor du skal sætte ind. Du bliver guided og får flere værktøjer til at finde din balance

Kun: 49, 95 kr gennem her på SAXO

Udbytte:

Når du har arbejdet med E- Arbejdsbogen Balancehjulet vil du:

  • være i stand til at finde dine  værdier
  • have dit eget kompas over, hvad der er vigtigt for dig
  • være i stand til at lave en handlingsplan, der giver mening
  • vide, hvordan du trives nu og hvad  du skal  gribe  fat i for  at trives bedre eller ændre noget,der er vigtig for dig

 

Foredrag og workshops balanceret ledelse,worklifebalance, work life,privatliv,

Foredrag og workshops

Bliv inspireret og nå resultater på nogle nye måder.

Jeg holder foredrag, workshops eller lederseminar på dansk og engelsk.

Jeg har sammen med Kim Reich skrevet bogen: Work Life Balance 2.0. Hør det nye spændende foredrag:

Work-life  balance 2.0 – Fremtidens ledelsesfilosofi

Work-Life Balance er kommet for at blive - men på en ny måde, der modsvarer det 21. århundredes udfordringer. Work-Life Balance 2.0 er derfor ikke blot en opdatering af det gamle styresystem for balance. Tværtimod er Work-Life Balance 2.0 en helt ny ledelsesfilosofi, der tager udgangspunkt i den store omstillingsproces vi er i gang med. Netop ved at sætte fokus på de ændringer, vi ser i Work + Life + Balance, kan du vinde i konkurrencen.

Det kræver lederskab – både på det personlige plan og det faglige plan.

Helle Rosdahl Lund vil give et indblik i, hvorfor Work-life balance 2.0 er en ny ledelsesfilosofi, hvad det du især skal være opmærksom på for at være morgens dagens leder eller medarbejder.

Vær klar til dialog og debat.

Tjek mine foredrag ud her

 

Rådgivning og lederudvikling

 

Vil du vide mere om balancen hos jer? Arbejder organisationen med eller i mod jer? 

Hvad vil virksomhederne gøre, hvis flere og flere siger nej til karriere- og pengeræs til fordel for et liv i balance? Hvordan kan vi sammen skabe vækst, når vi står med fire generationer, der hver har sine egne pejlemærker og forventninger? Hvad stiller vi op med, at individet fylder mere end kollektivet?

En kulturanalyse giver dig indblik i, hvilke udviklingsområder du skal sætte målrettet ind overfor.  Du får brugbar viden om forandringspartheden i organisationen. Du får fakta på bordet om arbejdsstile, samarbejde, motivation og diversitet.

 

Se mere om kulturanalysen her

Deltagelse i kompetencegruppe og lederudvikling

"Gribskov Kommune kommer i de næste år til at have fokus på, hvordan vi kan hjælpe medarbejderne til at få et god balance mellem arbejdsliv og andet liv. Dette for at sikre, at vi kan tiltrække kvalificeret arbejdskraft, og for at holde på de mange gode medarbejdere vi har i forvejen. Vi tror i Gribskov Kommune på hele mennesker, mennesker der også har et liv uden for deres arbejde i vores organisation. Dette er en af metoderne til  understøtte, at medarbejderene kan udvikle sig i forhold til de krav, som såvel Gribskov Kommune og resten af samfundet stiller i fremtiden.

Vi har fået meget inspiration fra deltagelse i CBAF og den kompetencegruppe vi har været en del af, og benytter dette i det videre arbejde med at blive en organisation, der støtter op omkring medarbejdernes balance.

Vi har fået input til de videre tiltag, hvor vi konkret skal arbejde med balance i vores organisation fra flere forskellige typer af virksomheder og organisationer. Kompetencegruppens møder har været en god blanding af oplæg fra CBAFs side om diverse teorier og tendenser samt videndeling og erfaringsudveksling mellem deltagerne, hvilket har fungeret rigtigt godt.

Vibeke Holm Oxenbøll, Personalechef

work life balance 2.0,generation y,generation x,grænseløsearbejdsliv,fleksible arbejdsliv

Work Life Balance 2.0

”Jeg er vild med, at du har turde lave sammenfatninger for hvert afsnit, som gør det frivilligt, om man vil læse hele kapitlet eller om man bare vil læse hovedtrækkene. Det er et godt eksempel på BALANCE – tænkning. Jeg er vild med at kontekst og indhold passer sammen – så godt gået! ” Alice Louise Meulengracht, HR Chef

Få vores nye bog: Work-Life Balance 2.0 - eller det gratis kapitel: Udfordringer ingen leder må over se.

Du kan se mere om bogen og dit gratis kapitel af Work-Life Balance 2.0 her

Forfatter: Helle Rosdahl Lund og Kim Reich, Gyldendal Business

Inspiration til work life balance

 

Hvad betyder Work Life Balance? Hvad vil det sige at opnå balance mellem arbejdsliv, familie- og fritidsliv?

 

Denne bog giver en lang række forslag til, hvordan balance kan anskues, både som virksomhed og som medarbejder og privatperson. Den beskriver desuden gennem autentiske fortællinger, hvad ubalance kan være, hvordan den kan opstå og hvordan balancen kan genfindes.

Fortællingerne omhandler områder som stress, ubalance i familien, misbrug og personlig ubalance.

Af Helle Rosdahl Lund, Udgivet af Woliba

Pris kr. 99,00 + 45 kr i forsendelse i Danmark, dog ikke Grønland, Færøerne o.l.

Bestil her 

I pressen

Dit arbejdsliv  og balance. CA nyt.nr.3. Interview med Helle Rosdahl Lund i forbindelse med CAs nye undersøgelse om balancen mellem arbejdsliv og familieliv/privatliv

Forholdet mellem arbejdsliv og familieliv skal nytænkes. Ingeniøren den 2. september, 2013

Ledelsen skal tænke hele forretningen med, lige fra CO2-regnskab til medarbejdernes Facebook-forbrug, hvis de vil skabe balance mellem arbejdsliv og privatliv. Se mere her

DR 2 morgen. 3. juni. 2013. Debat med Morten Albæk og Helle Rosdahl Lund, Om balance og det uperfekte menneske. 

Og meget mere.